Безконтактні рукомийники, стерилізатори ножів, миття чобіт та фартухів

  • Головна
  • Безконтактні рукомийники, стерилізатори ножів, миття чобіт та фартухів

Безконтактні рукомийники, стерилізатори ножів, миття чобіт та фартухів

Бесконтактные рукомойники, стерилизаторы ножей, мойки сапог и фартуков
Дотримання санітарії та гігієни на підприємствах м'ясної промисловості є першою необхідною умовою для безпечної та якісної продукції м'ясної індустрії.

І чи це мале чи велике підприємство воно практично постійно стикається з цим у процесі роботи. Якщо говорити про обладнання, яке необхідно для дотримання умов СЕС, то перше, що нам має зустрітися на м'ясокомбінаті, це буде рукомийник.

Розвиваючи свою виробничу базу, бажаючи розширити асортимент продукції, що випускається сьогодні наше підприємство – ТОВ «Машбуд Черкаси», виконує роботи пов'язані не тільки з виробництвом та сервісом (ремонтом) обладнання м'ясопереробки, а й почав випускати асортимент обладнання санітарії.

Основні, і мабуть найзатребуваніші сьогодні у нас, – це заявки на виготовлення безконтактних рукомийників, стерилізаторів ножів, мийок чобіт і фартухів.

За бажанням замовника безконтактні умивальники ми комплектуємо або механічними кранами дозаторами (колінне включення), або датчиками інфрачервоного включення. Наявність такого включення подачі води дозволяє не тільки виключити контакт людини з обладнанням, а значно зменшити кількість споживання води на підприємстві.

У конструктивних особливостях рукомийники ми виготовляємо як навісного типу, так і підлогового, а наявність санітарної панелі з мильним та дезінфікуючим розчином, тримачем рушником дозволять працівникові якісно провести обробку рук.

Для температурної обробки ножів та мусатів, пилок ми виготовляємо стерилізатори, при цьому конструкція стерилізатора ножів така, що він вільно кріпиться до наших рукомийників.

На м'ясокомбінатах працівники обов'язково повинні стежити за чистотою спецодягу - мити та сушити своє робоче взуття та фартухи. Для вирішення даної задачі ми пропонуємо сушарки взуття від 12 до 40 пар, при цьому односторонні сушарки взуття виготовляємо та в настінному виконанні кріплення.

На нашому підприємстві виготовляється два типи мийок взуття, один передбачає додатково миття фартуха. Такий тип мийок з можливістю миття фартухів зазвичай встановлюється в санітарних зонах підприємства, а для внутрішньоцехового миття фартухів, у цехах забою тварин ми пропонуємо використання миття фартухів, де працівник миє його без вивішування на панель миття, змиває кров, не знімаючи з себе фартух.

При виготовленні ми завжди йдемо назустріч нашим замовникам, і за бажання врахуємо всі його побажання при виготовленні виробів. Виготовляючи вироби з нержавіючої сталі, використовуючи сучасні матеріали та комплектуючі для виготовлення виробів дозволяє нам якісно підійти до вирішення питання санітарії та гігієни на підприємствах.

Наші вироби значно відрізняються в ціновій політиці від своїх європейських аналогів, що дозволяє безболісно (у фінансовому плані) замовляти вироби у нас.

Наша виробнича база дозволяє втілювати будь-які технологічні рішення при виготовленні виробів з нержавіючої сталі будь-якої конфігурації.

Замовити обладнання для м'ясної та харчової промисловості

Ми готові запропонувати Вам обладнання, інструменти, запчастини згідно Ваших вимог.

(098) 419-02-48 (Viber)
(066) 459-17-16