Ножі куттерні

Ножі куттерні

ножи куттерные, нож, куттерный нож, изготовление куттерных ножей, фкм и фкб черкассы, Laska, Kremer Grabe, Kilia, Alpina, Talsa, Seydelmann, Rex Duker
Статтю надруковано з дозволу інформаційно-рекламного журналу "М'ясний сервіс" О.І. Василенко – начальник виробництва ТОВ «Машбуд-Черкаси»

Андрій Іванович, що Ви можете сказати про сьогоднішній ринок виробництва та продажу куттерних ножів?

Ринок постачальників сьогодні, на мою думку, пересичений. Будь-хто, хто хоч якось віднесе себе до постачальників, намагатиметься сказати, що він може виконати заявку. І перекуповуватиме ножі в інших, чи замовить їх у кустарній майстерні.

Я так розумію, що будь-хто може виготовити ніж?

Якісно, ​​дотримуючись всіх вимог щодо загартування, полірування та заточування, то ні. Знаю, що багато таких «горе-виробників» навіть не враховують вагу готових ножів, а це не треба забувати також головний показник.

Чи не зважені попарно ножі, при роботі куттера, обов'язково введуть ножовий вал у дисбаланс, а далі ножі б'ють по чаші куттера, опорні підшипники ножового валу через навантаження виходять з ладу і т.д.

Куттерний ніж – це серце куттера та дуже точний інструмент, тому рекомендуємо замовнику, щоб це серце було під наглядом кваліфікованого лікаря, а не знахаря-самоучки.

А як Ви виходите із цієї ситуації?

У нас із цим проблем просто немає. Ви ж розумієте, що, крім наявності своєї виробничої бази, у нас є ще один козир – це те, що м.Черкаси – Батьківщина виробництва радянських куттерів, таких як «ФКБ» та «ФКМ». І це напевно головне, адже п'ятдесятирічний досвід виробництва дає нам можливість грамотно використовувати практичні та теоретичні знання у процесі виготовлення куттерних ножів, оригінальних ножових головок на 6 або 8 ножів, а також грамотно проводити ремонти та модернізацію обладнання загалом.

Ви, - Машбуд-Черкаси, виготовляєте ножі тільки до куттерів ФКМ і ФКБ?

Та ні, звісно. Ножі до черкаських куттерів це основна позиція з виготовлення, ми їх при цьому виготовляємо кількох типів: серп, вітрило і ламаний, враховуємо і тип їх кріплення: вал-шестигранник або ножова головка.

Ножі до імпортних куттерів (KILIA, SEYDELMANN, LASKA, ALPINA, KG та ін.) ми також виготовляємо згідно креслення або зразка. Матеріал для виготовлення ножів беремо і нержавіючу високолеговану сталь та інструментальну сталь 65Г, при цьому хочу відзначити, що інструментальна сталь показала себе з найкращого боку, та й термін експлуатації ножів при правильному заточенні в 3-4 рази довше ніж у нержавіючих ножів.

А якщо Замовник не хоче давати заявку на виготовлення Вами куттерних ножів, надсилати зразок або малювати ніж до імпортного куттера, а бажає отримати оригінальні ножі (імпортні), що тоді?

У цьому випадку ми вдається до допомоги наших німецьких партнерів-виробників, таких як "Lumbeck & Wolter", "GW Steffens" або "Zico". Це підприємства зі світовим ім'ям і виготовляють вони ножі для всіх виробників куттерів, наше завдання в цьому випадку правильно провести заявку, точно і вчасно виконати постачання в Україну замовників куттерних ножів.

Загалом у результаті всі будуть задоволені.

Замовити обладнання для м'ясної та харчової промисловості

Ми готові запропонувати Вам обладнання, інструменти, запчастини згідно Ваших вимог.

(098) 419-02-48 (Viber)
(066) 459-17-16