Дивовижний смак від Bradley

Дивовижний смак від Bradley


Уявити стіл без копчених продуктів абсолютно неможливо - копченої курки, шинки, лосося, бекону, яловичини, сиру, овочів і навіть фруктів!

На сьогоднішній день, продукція Bradley завоювала серця споживачів не лише в Канаді, а й у більш ніж 30 країнах світу. Свідченням цього є численні нагороди, статті у спеціалізованих журналах, використання коптилен Bradley провідними кулінарними шоу на Заході. Коптильні Bradley популярні як серед професіоналів (шеф-кухарів ресторанів, кафе, готелів), так і серед простих аматорів, які їх використовують у домашніх умовах.

Ми запрошуємо вас до дивовижного світу приготування копчених страв. На вас чекає цікава пригода, яка дасть вам відчути безмежні можливості копчення. Паливні брикети Bradley, в яких тирса певного розміру спресована при певній щільності під певним тиском дозволяють їм виділяти дим рівномірно. Володіння різними ароматами є секретом приготування вишуканої та багатої їжі, до смаку, ні з чим не порівнянної. Порадуйтеся соковитим, запашним копченостям! Вам більше не доведеться ризикувати, купуючи неякісну копчену продукцію у магазинах чи супермаркетах. Влаштуйте свято, коптильня Bradley зробить всю роботу за вас. І немає потреби постійно стежити за процесом копчення - легко і просто ви встановлюєте час копчення, температуру та тип продукту. Повертайтеся лише за готовою їжею! У коптильних камерах встановлений нагрівальний елемент, а для гасіння брикетів, що згоріли, до камери додана спеціальна ванна з водою; для контролю над температурою всередині коптильної шафи встановлено другорядний нагрівальний елемент.

Гаряче та холодне копчення.




Існують два основні способи копчення - гаряче та холодне. Температура гарячого копчення варіюється між 82°С та 120°С. Цей метод зазвичай використовується для копчення м'яса чи риби. Час копчення визначається видом продукту та тим результатом, якого ви хочете досягти. Наприклад, скумбрія коптить 45 хвилин, курка гарячого копчення – від 1,5 до 2 годин, лосось холодного копчення – від 4 до 5 годин, сир – 3 години.

Холодне копчення - триваліший процес і часто вимагає попереднього маринування продуктів: шинки, бекону і при певних рецептах - риби. Температура холодного копчення зазвичай варіюється між 15°З 27°С.

Для користувачів, що тільки відкривають світ копчення за допомогою продукції компанії Bradley, ми допомагаємо порадами щодо вибору аромату паливних брикетів та підготовки до копчення. Також, ми готові надати рецепти копчення, популярні в різних країнах, щоб ви змогли. Для користувачів, які тільки відкривають світ копчення за допомогою продукції компанії Bradley, ми допомагаємо порадами щодо вибору аромату паливних брикетів та підготовки до копчення.

Також, ми готові надати рецепти копчення, популярні в різних країнах, щоб ви змогли насолодитися чудовими нотками копченостей з різних куточків світу.

Будемо раді, якщо ви отримаєте задоволення від страв, приготовлених у коптильнях Bradley.

Коптильні Bradley роблять копчення надзвичайно легким та доступним для кожного!

Визнання не забариться. Шеф-кухарі, готуючи страви (продукти) у коптильнях Bradley, радуватимуть відвідувачів дивовижним смаком.

Замовити обладнання для м'ясної та харчової промисловості

Ми готові запропонувати Вам обладнання, інструменти, запчастини згідно Ваших вимог.

(098) 419-02-48 (Viber)
(066) 459-17-16