Збільшення продуктивності м'ясорубок та дзиги

  • Головна
  • Збільшення продуктивності м'ясорубок та дзиги

Збільшення продуктивності м'ясорубок та дзиги

мясорубка, волчек, ножи, нож стандартный, подрезная решетка, изготовление режущего инструмента, режущий инструмент
Принципової відмінності різального інструменту для дзиги і м'ясорубок немає, але сучасні технології виготовлення різального інструменту призвели до збільшення ККД і, відповідно, продуктивності обладнання. На виробничій базі ТОВ «Машбуд-Черкаси» було проведено дослідження наступного характеру: для експерименту було встановлено нову м'ясорубку виробництва Республіка Білорусь, діаметр горловини 82 мм, де на м'ясорубку спочатку було встановлено стандартний вітчизняний різальний інструмент (повний унгер) послідовно:
  1. підрізні грати
  2. ніж стандартний
  3. грати ø 9 мм
  4. ніж стандартний
  5. грати ø 5 мм
Протягом 1 години ми пропускаємо м'ясний шрот у розмірах фракції 20-30 мм з температурою +5°С, за годину ми зробили 160 кг фаршу з фракцією 5 мм, при чому ми чистили інструмент від жилки один раз. На виході із горловини температура фаршу становила +14°С.

На другій фазі експерименту ми застосували:
  1. підрізні грати під заморожене м'ясо (рване)
  2. ніж посилений плоско ріжучий
  3. грати ø 14 мм
  4. ніж посилений плоско ріжучий
  5. грати ø 5 мм
При використанні різального інструменту німецького виробництва ми досягли таких результатів:
  • виробили 250 кг фаршу
  • температура фаршу на виході +10°С
  • очищення інструменту не потрібно
  • фарш більш структурний з гарним малюнком
Застосування різального інструменту німецького виробника доводить перевагу порівняно з білоруським інструментом. Право вибору залишається за споживачем.

Замовити обладнання для м'ясної та харчової промисловості

Ми готові запропонувати Вам обладнання, інструменти, запчастини згідно Ваших вимог.

(098) 419-02-48 (Viber)
(066) 459-17-16